2009-09-28

Kommissarien och havet...... och jag


Jag bor på ett alldeles fantastiskt ställe när jag är på Gotland. En miljö som ofta används vid olika filminspelningar. Det året när Linda Bengtzing var med i körslaget och stod på en klippa så var det mycket välbekant för mig. Nu går serien Kommissarien och havet. Det är jättekul att sitta och titta på film och se hur människor rör sig i en för mig välbekant miljö. Man får se med någon annans ögon. Bilden idag är tagen på fyrhuset som ligger på berget där jag bor. I förra söndagens program var det målat rött och sprängdes i tusen bitar! I somras låg huset ute till försäljning. Vi var där på en liten nostalgitripp och kikade in. Min mammas kusin har växt upp i det huset. Nu hoppas vi att den som köper det kommer att trivas!

Kram L

2009-09-25

Logga










På min morgonpromenad häromdagen så "fastnade" en brevlåda i mitt medvetande. Tillslut var jag tvungen att vända och gå tillbaka. Namnet var bekant på något sätt. Väl framme vid postlådan blev jag väldigt full i skratt! Nog var namnet bekant - det såg bara inte riktigt ut som jag var van vid att se det i affärerna.....
Kram L

2009-09-23

Djurgårdspromenad


Tänk att man ibland kan leva länge på "så lite". Har sedan förra veckans promenad varit ute flera gånger med min kamera o fotat. Den här hösten bjuder verkligen på vackra bilder. Här kommer några fler bilder från Rosendahls trädgård som jag tog när jag var där förra veckan.

Kram L

2009-09-18

"Nya livet" kan börja!


Idag är den första dagen i resten av ditt liv.....

Nu ska jag starta en detoxkur. Står i boken att det är som att ge kroppen semester. Önska mig lycka till för jag är världens största kak- o godisråtta!

Kram L

2009-09-17

Underbara höst






Häromdagen var jag och en god vän på "Djurgårdspromenad". Vi passade på att stanna till vid Rosendahls trädgård och njuta av höstens vackra färger! En god lunch i den härliga höstsolen bland prunkande blommor. En höstdag när den är som bäst!


Hoppas att ni alla hinner njuta av hösten!


Många kramar


L


ps. imorgon börjar mitt "nya" liv......

2009-09-14

Skapardags!

Bild: Garnstudio

När mörkret börjar komma och hela familjen drar sig inomhus så är det mysigt att pyssla. Idag hittade jag en bra sida för stickning, virkning och tovning. Tipset hittade jag på den fantastiska bloggen: It´s a house. Då jag inte har stickat o virkat så mycket sedan liten ålder med farmor så är jag minst sagt ringrostig - men sugen! På Garnstudio finns det väldigt bra instruktionsvideor där de tydligt visar de olika momenten och teknikerna. TOPPEN!


Vi ses!

L